Jméno:
Kolik je dva plus tři? (spamová ochrana)

Jana, Milan a Miki   
Děkuji, Ivo, za cenné rady v průběhu těhotenství, dodání kuráže k přirozenému porodu u děťátka nasměrovaného koncem pánevním a obrovskou psychickou i fyzickou podporu přímo u porodu. I když jsem se porodu obávala, byl to pro mě jedinečný zážitek v pozitivním slova smyslu. Díky za vše!
Dita, Tomáš a Tobiášek   
Díky Ivaně jsem si splnila svůj sen o přirozeném porodu. Ivana dodala mému druhému porodu vřelost, empatii, velkou podporu i asertivitu ve správnou chvíli. Dodávala mi sílu, pomáhala od bolesti a přesně věděla, co má v ten který okamžik udělat, abych se cítila dobře já i miminko. Byla prostě skvělá a rodit s ní byla radost. Moc díky...
Lucie, Jarmil a Hyneček   
Paní Ivanu jsme měli u našeho prvního porodu v ÚPMD Podolí. I díky ní proběhlo všechno v nejlepším pořádku a narodil se nám zdravý Hyneček. Manželce neuvěřitelně pomohla při vydýchávání kontrakcí, citlivým přístupem a přiložením ruky vždy v pravý čas. Moc děkujeme a určitě dulu Ivanu rádi využijeme i při dalším porodu.
Alena+Honza+Matýsek   
Mila Ivanko, jeste jednou Ti moc dekujeme za doprovod k nasemu nejkrasnejsimu dni. Oba s Honzou jsme se shodli, ze nebyt Tebe, nebyl by pro nas porod tak krasny a nemohli jsme si ho tak "uzit". Strasne moc jsi nam pomohla, udrzet klid a Honzovy nervy na uzde. Vsude vypravim, ze Ty jsi Matejuv andel a to uz se nejspis nikdy nezmeni. Uz ted se na Tebe tesime u dalsiho porodu :-)
Jana a Dalibor   
Milá Ivano, moc vám děkuji za doprovod k mému druhému porodu a za to, že jsem ho mohla prožít a vnímat. I přes určitou bolest, která k porodu patří, jsem dojatá při vzpomínce na něj a mám úžasný pocit, že konečně vše proběhlo tak, jak má. Miminko prospívá, není plačtivé, netrpí separační úzkostí, já bez problémů kojím a sednout po porodu jsem si mohla hned, jak mě přivezli ze sálu na pokoj. Přeji vám mnoho spokojených maminek a spoustu krásných dalších příběhů. Děkuji vám!
Verča   
Moje milá Ivčo, z celého srdce Ti děkuji za podporu u zrození naší Julinky. Pro mne to byl tak obrovsky emotivní zážitek, že až nyní, kdy je Julince 7 měsíců, mohu své pocity z porodu sdílet. Jednalo se již o můj třetí porod a i když jsem sama prošla výcvikem pro duly a k porodu mne doprovázel manžel, tak bez podpory Ivči bych byla u porodu úplně ztracená. Ivča za námi přijela do porodnice v Havlíčkově Brodě, provedla nás celým porodním procesem a díky její přítomnosti se naše Julinka narodila naprosto přirozeným způsobem, bez jakéhokoliv zásahu lékařů. Ivči empatice a citlivost je tak přirozená ... pro mě je to žena s velkým "Ž" a dula s velkým "D". Ivčo děkujeme a přeji každé mamince, aby prožila tak krásný porod jako měla já díky Tvému doprovodu!!!! DÍKY!!!
Strana 1| 2| 3| 4| 5| 6|