Jméno:
Kolik je dva plus tři? (spamová ochrana)

Mirka   
Milá Ivano, jsem moc ráda,že jste mne doprovázela u mého druhého porodu. Vaše přítomnost mi dodala odvahu a moc mi pomohla při narození našeho Honzíka. Moc si vážím Vaší práce a přeju hodně spokojených maminek a krásných miminek.
Libuška   
Jsem velmi ráda, že jsem měla dulu Ivanu u svého prvního porodu. Její přítomnost mě uklidňovala. Když odcházela porodní asistentka, měla jsem jistotu, že tam je pořád někdo, kdo tomu rozumí a pomůže mi, kdyby bylo třeba. Partner u porodu je také důležitý, ale taky to zažívá poprvé a nemá s tím narozdíl od duly žádné zkušenosti. Ivana mě příjemně masírovala, dodávala odvahu, odhodlání a trpělivost. Takže jsem to nakonec zvládla bez jakýchkoli chemických prostředků proti bolesti. Všechno proběhlo přirozeně. Po porodu si se mnou na sále ještě dlouho povídala, což mi také psychicky pomohlo - uvolnit se a sdílet ten zážitek s někým. Ivana je velmi citlivá a empatická. Pokud budu ještě někdy rodit, určitě budu chtít, aby zase byla u toho.
Petra a Rupik   
Celá naše rodina moc děkuje za Tvoji nepostradatelnou přítomnost u porodu, dobré rady a záchranu před císařem. Díky Tobě nebudu na porod vzpomínat s hrůzou a brzo Tě budeme potřebovat, až vyrobíme Rupikovi bráchu nebo ségru :)
Míša   
Moje nejlepší volba - dula Ivanka Weissová. Před týdnem se nám narodil synek Míša. Využít možnosti účasti Ivanky u porodu bylo . . ŠŤASTNÉ ROZHODNUTÍ. Ne každý muž umí vydržet několik (často mnoho) hodin psychicky podporovat svoji partnerku při takovém štěstí, ale i vypětí, jako je narození miminka. S potřebnou a v pravou chvíli poskytnutou skvělou podporou Ivanky jsem vše zvládla lépe a necítila se v tom sama. IVANKO DĚKUJEME! S láskou Maruška a Míša
Sofinka   
Není to tak dlouho, co jsem si na těchto stránkách našla na paní Ivanu kontakt a oslovila ji. Teď nám leží v postýlce krásné miminko a ona byla u jeho příchodu na svět. První dojem z internetových stránek ani osobního setkání mě nezklamal a já tak mohla mít u nejdůležitějšího dne mého života po boku někoho, komu můžu důvěřovat a kdo mi tento okamžik usnadní a ukáže, jak si ho užít. O porodu jsem sice četla spoustu knížek a viděla pár filmů, ale skutečnost je naprosto jiná. Já měla porod, který mě bolel víc než jsem čekala, trval déle než jsem odhadovala a byl to ještě větší zážitek, než jsem mohla tušit. Paní Ivana vedla mě i mého partnera klidně, nenásilně, dělala přesně to, co jsem potřebovala, aniž bych o to musela žádat a vím, že díky ní jsme všechno zvládli bez potřeby nějakých léků a ,,utěšovadel". Děkuji moc za tuhle zkušenost a kdybych měla to štěstí a čekala opět někdy miminko, určitě jí opět vyhledám!
Pavlina Ohmanova   
Dobry den, s dvoumesicnim zpozdenim bych Vam, Ivo, chtela moc podekovat za doprovod k druhemu porodu, diky Vam bylo vse jednodussi a hlavne prijemnejsi - v ramci moznosti. Mate pro toto povolani vlohy, jste trpeliva a mila, a mate vzdy spravna slova i v tezkych chvilich. Adam roste a prospiva, a myslim, ze je tak hodny i diky celkem pohodovemu porodu, tedy i diky Vam. Dekuji! Pavlina a Adamek Ohman
Strana 1| 2| 3| 4| 5| 6|